promo
Home Wie zijn wij Historie
historieilse

altOprichtster van PCIM is Ilse Overwater (1979). Ilse is geschoold financieel planner en heeft een bedrijfskundige achtergrond, daarnaast heeft zij de opleiding NLP coaching gevolgd (zij is internationaal gelicentieerd bij Society of Neuro-lingusics Programming). Haar financiële basis combineert zij in haar werk met psychologie, sociologie, filosofie en “een gezond boeren verstand”. Dit alles maakt haar een scherpe persoonlijkheid binnen organisaties.

Ilse heeft zelf meer dan 10 jaar ervaring met o.a. projectmanagement, HRM en verandermanagement. Zij heeft meerdere fusies, reorganisaties en veranderingen ervaren en doorgevoerd. Haar enthousiaste insteek, visie en scherpe blik maakt dat zij van deze veranderingen snel een succes heeft kunnen maken. Zij heeft een goed oog voor persoonlijke verhoudingen en ziet wat iemands drijfveer is. Zij maakt moeiteloos contact met verschillende niveaus en weet deze ook weer met elkaar te binden. Als coach is zij sterk motiverend en helpt je de onderste steen boven te krijgen.

Haar motto: Kijk, luister, stel vragen en heb oprechte interesse.
Dit helpt haar om bijvoorbeeld veranderingen naar iedereen persoonlijk te kunnen vertalen.

View my profile on linked-in.

In gedachtealtDineke van der Schoor(1944-2002) is de moeder van Ilse en de oprichtster van CHTC. Het opleiding- en trainingscentrum voor persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Dineke was zeer succesvol in het geven van communicatie- en procestrainingen. Daarnaast was zij actief in individuele counseling. Dineke heeft met haar visie geïnspireerd, Ilse zet dit binnen haar bedrijf voort.

Dineke’s motto: Aandacht voor ik en voor de ander.
 

What always made me different was my ability to ask the most child-like questions.

Albert Einstein
More Info

Ilse Overwater

Via PCIM is Ilse Overwater voor een project of enkele uren als freelancer in te huren.

Een tijdelijke invulling voor een duurzame oplossing!

Vanaf januari 2011 is zij weer beschikbaar voor een interim opdracht!

Ervaring

Ilse heeft meer dan 10 jaar ervaring met verandermanagement!

Deze ervaring is in de zakelijke en dienstverlenende sector in het managen van financiële, admistratie, project- en salesteams.

Klik hier voor Referenties

Contact

Neem contact op via:
06-41524216 of info@pcim.nl