promo
Home Wat doen wij Coaching
Interim-management

Waarvoor kan ik een interim-manager inhuren?

altHet kan voorkomen dat u tijdelijk gebruik wilt maken van een interim-manager. PCIM kan voor u de oplossing bieden als u tijdelijk managementcapaciteit tekort heeft. Dit doet PCIM in de vorm van o.a. verander- , team-, lijnmanager en projectmanager.
In een dynamische organisatie kunt u nog wel eens voor verassingen komen te staan:

  • Door een crisissituatie wilt u een nieuwe koers varen.
  • Door een andere strategie wilt u een vernieuwingsslag doorvoeren.
  • U wilt een fundamentele verandering doorvoeren maar het management is hiertoe niet in staat.
  • U heeft tijdelijk uitval of een management vacature open staan.
  • U heeft behoefte aan co-management of extra management tijdens een periode/ project.

  • In dit soort situaties kunt u rekenen op PCIM. Wij leggen verbinding tussen uw bedrijf, uw doelstellingen & ambities en onze kennis & kunde.
 

Personal Coaching

Er zijn meerdere momenten dat iemand vast kan lopen in werk of privésituatie: Trauma, stress, burn-out, ongelukkig in het werk/privé, een angst of fobie. Een coach helpt je hierbij, om te groeien uit eigen kracht en je verder te ontwikkelen richting het gewenste doel. Bij persoonlijke coaching krijg je door intensieve begeleiding inzicht in eigen kern patronen, belemmerende overtuigingen en hoe je deze kan doorbreken. Of juist wat je sterke punten zijn en hoe je die kan versterken. Je ervaart persoonlijke groei, meer balans in werk en leven en meer plezier in de dingen die je doet.

In-Company Coaching

Als werkgever kunt u uw medewerkers de mogelijkheid bieden een coachingstraject te volgen. De coach is voor een afgesproken aantal uren op uw bedrijf beschikbaar voor het voeren van coachingsgesprekken. Te denken valt aan loopbaan coaching, personal coaching, potential en management coaching of coaching tijdens en na een verandertraject. Ook coaching tijdens een bepaalde zware periode valt hieronder. U kunt zelf het onderwerp voor coaching bepalen of dit vrij laten aan de medewerker.

Business Coaching

Bij deze vorm ondersteunen wij de ondernemer met maar één duidelijk doel. Meer resultaat boeken! U wilt doelmatiger, sneller en gemakkelijker uw businessdoelen realiseren. Door de hectiek wordt er vaak aan essentiële zaken voorbij gegaan. In een coachingstraject worden deze zaken weer duidelijk. Wat is mijn kracht, waaraan verlies ik energie hoe kan ik nog succesvoller zijn. Zo kunt u n een of twee sessies effectiever leidinggeven in uw organisatie. Gebruik maken van betere communicatie, meer leiderschap en meer persoonlijke kracht. De organisatie groeit en dit is zichtbaar in de financiële resultaten!

Help mij het zelf te doen.

Maria Montessori
More Info

Ilse Overwater

Via PCIM is Ilse Overwater voor een project of enkele uren als freelancer in te huren.

Een tijdelijke invulling voor een duurzame oplossing!

Vanaf januari 2011 is zij weer beschikbaar voor een interim opdracht!

Ervaring

Ilse heeft meer dan 10 jaar ervaring met verandermanagement!

Deze ervaring is in de zakelijke en dienstverlenende sector in het managen van financiële, admistratie, project- en salesteams.

Klik hier voor Referenties

Contact

Neem contact op via:
06-41524216 of info@pcim.nl